Tardà: “Cal que ERC governi al màxim d’Ajuntaments per iniciar el procés constituent l’endemà del 27-S”

Tardà: “Cal que ERC governi al màxim d’Ajuntaments per iniciar el procés constituent l’endemà del 27-S”

El diputat al Congrés ha visitat avui la ciutat de Valls per donar suport a la candidatura d’ERC, encapçalada per Jordi Cartanyà

Després de passejar pel mercat i la zona comercial, Joan Tardà ha explicat que amb un millor finançament es podria rehabilitar el barri antic

“Ha arribat l’hora que els republicans governem al màxim nombre d’Ajuntaments del Principat”, ha afirmat Joan Tardà. És un dels missatges que el diputat al Congrés més ha recalcat en la seva visita a Valls per donar suport la candidatura d’ERC per la ciutat, encapçalada per Jordi Cartanyà.

tarda1Tardà ha explicat que les eleccions municipals són imprescindibles i s’han de guanyar perquè l’endemà del 27 de setembre els Ajuntaments es puguin posar a les ordres del Parlament per accelerar el procés constituent. “És un procés que ha de durar pocs mesos, ha de ser intens, fet de baix a dalt”, ha afirmat Tardà. “Hem de proclamar la República quan abans millor per poder repartir millor la riquesa i bastir una democràcia d’excel·lència, una democràcia de debò, no pas aquesta que viu supeditada als poders financers”, hi ha afegit.

Tardà ha assegurat que “les parets mestres de la República s’han de construir des dels Ajuntaments i han de pujar dretes i fermes”. Per això, ha dit que “és important governar en tots els Ajuntaments del país”.

tarda2El diputat ha destacat que la gent d’ERC són “republicans i independents de tota la vida” i ha mostrat de la seva confiança en la candidatura vallenca. “Estem orgullosos de la gent de Valls: el Jordi, l’Òscar, la Núria, el Francesc, la Tània i tots els companys i companyes de la llista són gent honrada, gent intel·ligent  i, sobretot, gent que té ideals republicans i coratge, perquè s’acosta el moment de ser valent”, ha afirmat.

Joan Tardà ha fet un passeig pel mercat i la zona comercial de Valls i s’ha interessat especialment per l’estat del barri antic. També ha visitat la llar dels jubilats provisional, que ERC vol tornar a ubicar a Can Xapes. Durant el recorregut moltes persones s’hi han acostat per felicitar-lo per la seva tasca al Congrés i l’han animat a continuar treballant en la mateixa línia.

Deixa el teu comentari