EL CANVI A VALLS ÉS POSSIBLE, NOMÉS DEPÈN DE TU!

EL CANVI A VALLS ÉS POSSIBLE, NOMÉS DEPÈN DE TU!

Aquest diumenge teniu a les vostres mans decidir el futur de la nostra ciutat i marcar la línia a seguir en el procés cap a la independència. Aquestes eleccions, per tant, tenen dues vessants igualment importants: la ciutat i Catalunya.

Els dies de campanya et donen l’oportunitat de tenir un contacte més gran amb els ciutadans, et permets la gosadia d’abordar-los i parlar amb ells. De fet, aquest vol ser el nostre estil de governar: la proximitat, la participació i, sobretot, escoltar a ciutadans i entitats. Durant els darrers mesos i més intensament la darrera quinzena, com deia abans, hem parlat amb moltíssima gent, i aquest intercanvi d’impressions no ha fet més que constatar la feinada que tenim per fer.

A Valls tenim moltes coses embastades. Des dels grans problemes com el barri antic, el comerç, l’habitatge social, la potenciació del turisme, la creació d’ocupació, la Llar del Jubilat, fins als problemes del dia a dia de molta gent o d’alguns veïns com la neteja dels carrers, la manca de parcs i places en condicions, la poca il·luminació o les tifes de gos. Podríem anar fent llarga aquesta llista de temes que preocupen als ciutadans i que requereixen una resposta des de l’Ajuntament. És molt important en política fer l’esforç de posar-se a l’altra banda i escoltar, per això és tant important fer un canvi a l’Ajuntament, un canvi en les formes de fer i de tractar al ciutadà. Les majories absolutes i la permanència en el govern no són bones companyes de viatge per la transparència i el servei. És per aquest motiu que volem portar aire fresc a Valls, per renovar, ventilar i canviar l’estil de fer, que ara és més de la vella política que no pas del que reclamen els ciutadans.

Per tot això tots els homes i dones de la candidatura d’ERC a l’Ajuntament de Valls pensem que els problemes que cal entomar-los i posar-hi solució. Tenim molta feina per endavant i molts reptes a superar per tornar a situar Valls on li toca. El que no ens falta són ganes de treballar, il·lusió i empenta per portar a terme aquest gran repte. Estem preparats i ho farem, amb la convicció que a Valls li cal un canvi que faci que l’Ajuntament sigui més proper i estigui veritablement al servei dels ciutadans, en el qual tots els vallencs i vallenques hi puguem participar i dir-hi la nostra.

Estelada al Balcó de l'ajuntament quan ERC governava

També us deia que teniu a les vostres mans reforçar de forma clara el camí cap a la independència. Aquestes eleccions són claus. Cal que ens dotem de regidors i alcaldes disposats a tot. Els reptes són immensos però il·lusionadors, el govern d’Espanya no es quedarà com un mer espectador, i farà guerra bruta com sempre. Per això fa falta que els que siguem a l’Ajuntament no fem ni una passa endarrere i ens mantinguem ferms, assumint la responsabilitat que ens vingui a sobre i disposats a donar suport incondicional a les decisions que prengui el president de la Generalitat i el Parlament de Catalunya. Seran temps difícils, però apassionants. I la gent d’ERC estem preparats. Hem de seguir el camí que van fer els nostres avantpassats, que tot i saber que no podrien guanyar, van lluitar perquè nosaltres algun dia poguessin ser independents. Ara és l’hora d’acabar la feina, sense dubtes ni dilacions. 

Per tot plegat us demanem que ens feu confiança. Teniu a les vostres mans la possibilitat de canviar Valls i de retruc fer que el nou país, que tots volem, comenci a caminar. Estem a només dos vots, a dues eleccions, de guanyar-ho tot.

Aquest diumenge cada vot serà decisiu per fer possible que l’aire fresc entri a l’Ajuntament i faci que la llum i la transparència omplin la ciutat. Perquè cada vot que doneu a ERC valdrà per tres. Amb un sol vot votareu per la igualtat social, la netedat política i la llibertat de Catalunya. Tres en un, aquests som nosaltres!

Deixa el teu comentari