ERC Valls celebra el final de campanya amb contes, música i una fideuà popular al Portal Nou

ERC Valls celebra el final de campanya amb contes, música i una fideuà popular al Portal Nou

La festa de divendres començarà a les 18 hores amb un berenar de coca amb xocolata

ERC Valls ha preparat una festa per posar el punt final d’una campanya electoral intensa, participativa i plena de converses amb els vallencs i vallenques per millorar la ciutat. El programa d’activitats pensat per petits i grans es portarà al Portal Nou el proper divendres, 22 de maig, de 6 de la tarda fins a mitjanit.

La festa començarà amb un berenar de coca amb xocolata i els contes de Rat Cebrián. A continuació hi haurà la sessió de “música per pubilles” de Joan Maria Esteve i una selecció molt especial a càrrec de Dani Houses dj.

fideuaMentrestant, Jordi Cartanyà es posarà el davantal per demostrar les seves dots culinàries. La fideuà de l’alcaldable estarà a punt sobre les 21 hores. I després del tast arribarà l’hora d’aixecar-se de la cadira i ballar a ritme de The Rull Brothers. Els últims punxa-discs seran els joves de les JERC, que posaran el final musical a la vetllada.

Deixa el teu comentari