Jordi Cartanyà: “Estem oberts a dialogar amb tothom perquè Valls pugui fer un salt endavant”

Jordi Cartanyà: “Estem oberts a dialogar amb tothom perquè Valls pugui fer un salt endavant”

ERC se situa com a segona força a la ciutat amb 1.724 vots i 4 regidors

L’executiva local fa una valoració molt positiva dels resultats i destaca que ERC és el partit que més creix

Creuen que els bons resultats són fruit de la sintonia del seu missatge amb els electors i a la bona valoració de l’equip

Els republicans agraeixen la confiança a la ciutadania i es comprometen a treballar per un Valls més just i un Ajuntament més transparent i proper

El cap de llista d’ERC Valls, Jordi Cartanyà, ha afirmat avui que els republicans estan “oberts a dialogar amb tothom perquè Valls pugui fer un salt endavant i sigui una ciutat més justa, integradora, cohesionada i sostenible”. A més, Cartanyà s’ha compromès a treballar per un Ajuntament més transparent i proper, amb una gestió política més participativa.

En aquest sentit, ha explicat que qualsevol possible pacte estarà condicionat al canvi tant en el model de ciutat com en les formes de fer i tractar el ciutadà. Donats els resultats, creu que a qui li correspon iniciar converses és a la força més votada.

nitelectoralERCDe 701 a 1.724 vots i d’1 a 4 regidors

ERC ha de passat de 701 a 1.724 vots i d’1 a 4 regidors. Des de l’executiva local fan una valoració molt positiva de les eleccions. “Som la formació que més ha pujat a Valls en regidors i en vots”, afirmen.

L’executiva ha agraït a la ciutadania de Valls la confiança que els ha donat en aquestes municipals, que els ha portat a quadruplicar el nombre de regidors i els situat com a segona força a l’Ajuntament.

Els republicans atribueixen aquest augment a la sintonia del seu missatge amb els electors i a la bona valoració de l’equip que han presentat a aquestes eleccions, ampli, transversal i ben preparat.

D’altra banda, també han volgut felicitar a CiU com a clara guanyadora de les eleccions. a Compromís per Valls- ICV, que ha aconseguit entrar a aquestes municipals, així com a les candidatures de Crida Municipalista CUP i PSC, que han mantingut regidors i han augmentat vots.

Finalment, han agraït a tota la gent de la llista, militants i simpatitzants d’ERC la seva implicació en la campanya, ja que “sense la seva feina no hagués sigut possible tenir aquest magnífic resultat”.

Deixa el teu comentari