L’ENDEMÀ: EMOCIONS I REFLEXIONS

L’ENDEMÀ: EMOCIONS I REFLEXIONS

Aquests darrers dies han estat molt feliços per a mi. Després d’uns mesos d’intens treball i dels dies de campanya, on s’acaben les hores i tens la sensació que encara et queden coses per fer, arribes al dia de reflexió amb ganes de seure i no fer res, tot esperant la llarga jornada electoral. I al final del dia, tot aquell cansament es transforma en alegria i satisfacció per la resposta ciutadana a la feina feta. Deia que són dies feliços, perquè la gent et saluda amb un somriure, et para pel carrer per felicitar-te i dir-te que “jo també et vaig votar” i comentes la jugada. És d’agrair perquè això vol dir que tots ells se senten plenament partícips del resultat obtingut i en conseqüència del projecte. I d’aquí se’n deriva una gran responsabilitat, ja que tots els que han depositat aquesta confiança en l’equip d’ERC volen que es transformi en fets i en veure realitzat el que proposem en el nostre projecte per la ciutat. I quan dic nostre no em refereixo al que va sorgir dels mesos de treball i d’interlocució amb els vallencs i vallenques i amb les entitats: aquest projecte ara ja és compartit amb tots els nostres votants, ha trencat la barrera del paper i és projecte dels ciutadans. Per això cal fer tot el possible per portar-lo a terme, ja sigui des del govern o des de l’oposició.

camp2M’he referit al programa, que ha sorgit de les aportacions d’entitats i persones que van dedicar una estona a parlar i compartir amb nosaltres les mancances de la ciutat i els projectes de futur que creien necessaris. També vull agrair a tots els ciutadans que van fer les seves aportacions via formulari de la web, a través del Facebook o a l’estenedor de propostes que posàvem a les paradetes (alguns fins i tot es van prendre la molèstia de prendre a casa el full i retornar-lo al cap d’uns dies per poder fer una aportació més reflexionada). També hem d’agrair a tots els ciutadans que ens han obert la porta, ens han escoltat o ens han explicat els problemes del seu barri. La gent ha tingut paciència en aquesta intromissió en el seu espai personal, han estat educats, han recollit el nostre programa. Això ratifica que som una ciutat educada i comprensiva: encara que no et votin t’escolten posant de manifest la importància que els vallencs i vallenques donen al rol democràtic. Aquest fet encoratja a seguir treballant i ratifica el potencial que com a societat tenim a Valls per poder arribar a ser una ciutat molt més integradora i cohesionada. De tot aquest procés que explicava, se’n deriva un gran enriquiment personal i com a partit: hem pres el pols a la ciutat i tenim una llibreta plena d’anotacions del que fa falta fer. El més important ve ara. No voldria decebre a ningú: ens agradaria poder fer realitat els somnis de tots els que ens han votat, uns somnis que basteixen una ciutat millor. Això serà difícil, ja que el suport que hem tingut no ha estat majoritari i ens dota d’una força relativa. Però tingueu clar que des de la nostra posició lluitarem perquè en major o menor mesura es vegi realitzat el que ens heu proposat. A partir d’ara ens posarem a treballar per posar en marxa el nostre programa des de la nostra modesta posició.

Finalment, no voldria acabar aquest article sense agrair a tots els que durant la campanya han treballat per fer arribar el nostre missatge. A tot l’equip de la llista, a les persones responsables de comunicació, als militants i voluntaris que han fet possible tots els actes al carrer. I també a tots aquells que ens donàveu missatges de coratge quan us trobàvem pel carrer: això ha fet possible que aquell cansament que se’ns veia a la cara es fes fonedís gràcies al maquillatge de les paraules d’ànim.

banner webI entroncant amb un dels eixos bàsics del nostre programa, l’estil de governar, on escoltar és la pedra de toc del bon govern, mantindrem oberts tots els canals de participació que hem potenciat aquesta campanya. Per això us animem a seguir participant i a fer-nos arribar els vostres comentaris via Whatsapp, Facebook, correu electrònic o web.

Moltes gràcies a tots per la vostra confiança i el vostre suport.

Deixa el teu comentari