Esquerra, disposada a negociar en clau de Valls i de   país

Esquerra, disposada a negociar en clau de Valls i de país

Un cop l’executiva local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Valls va acordar seure’s a escoltar, i després d’haver-se celebrat una altra reunió amb la força guanyadora de les eleccions municipal a Valls, CiU, ERC es mostra disposada a negociar-hi en clau de ciutat i de país per garantir estabilitat al govern municipal, amb la fórmula que s’arribi a acordar entre les dues formacions.

La nova reunió ha tingut un to cordial. La prioritat d’ERC es centra en Valls, els seus ciutadans i el full de ruta cap a la independència. Cal tenir present el repte de país del 27 de setembre i el compromís per la independència que ERC Valls va signar amb l’Assemblea Nacional Catalana.

Tal com va exposar en la campanya, ERC vol una nova ciutat en un nou país on les persones siguin el centre de la política.

Deixa el teu comentari