A L’ESTIU MULLA’T  I SIGUES SOLIDARI

A L’ESTIU MULLA’T I SIGUES SOLIDARI

Aquest proper diumenge 12 de juliol es celebra a tot Catalunya el Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Aquesta activitat promoguda per la Fundació Esclerosi Múltiple, pretén conscienciar la població i alhora recaptar fons per lluitar contra l’esclerosi múltiple. En els 22 anys que porta la iniciativa s’ha convertit un dels actes solidaris més participatius, més de 600 piscines i clubs nàutics s’hi han adherit aquest any.

 

Valls també s’hi ha adherit i aquest diumenge us podeu anar a remullar a la piscina del Fornàs per l’Esclerosi Múltiple. Un acte que any rere any compta amb la participació d’entitats de la ciutat. Estaria molt bé que els vallencs i les vallenques aprofitéssim l’ocasió de participar-hi i contribuir amb la nostra solidaritat a pal·liar els efectes que aquesta malaltia causa en moltes persones. Durant la jornada, la Fundació Esclerosi Multiple vendrà material per recaptar fons.

Crec que en aquests moments en que la crisi coacciona el dia a dia de moltes famílies, no podem oblidar la solidaritat i més quan les ajudes institucionals es veuen retallades en moltes entitats que es dediquen a treballar per millorar la qualitat de vida dels nostres conciutadans.

Per això convido a tomullat piscinathom que en aquests temps sigui el més solidari que pugui, ja que la viabilitat de molts projectes està a les nostres mans. Tots diem que els temps són difícils i que no és el moment de fer esforços econòmics, però també és cert que els petits gestos individuals es multipliquen amb la suma de moltes individualitats. Entre tots podem aconseguir gran fites.

El temps d’estiu ens convida a sortir, gaudir, compartir temps amb els amics… també estaria bé aprofitar-lo per reflexionar sobre el que podem prescindir personalment per dedicar-ho als altres. Una petita ajuda, que pot equivaldre a no fer un gelat, o bé renunciar a un esmorzar al bar o un sopar… pot ser molt gran si sumem la de tots, i avui és necessari plantejar-s’ho. També hi ha qui a manca de recursos econòmics pot dedicar part del seu temps als altres : col·laborant amb les entitats ja que totes estan necessitades de voluntaris.

De moment us convido aquest diumenge a mostrar la nostra solidaritat i de pas podem aprofitem l’avinentesa per fer-nos passar el caloret de l’estiu.

Deixa el teu comentari