VOLS SER CANDIDAT AL 27S? LA HISTÒRIA T’ESPERA!

VOLS SER CANDIDAT AL 27S? LA HISTÒRIA T’ESPERA!

Les eleccions del 27 de setembre seran les més importants de la nostra vida, no ens hi juguem només, com és habitual, l’estil de govern dels propers anys, sinó que hi ha en joc el futur dels nostres fills i nets. Decidirem si serem un nou país o continuarem sota el jou del govern espanyol. En un moment tant crucial per tots els ciutadans de Catalunya ens hi hem d’implicar a fons. Junts pel Sí està promovent una iniciativa per fer-se candidat, perquè la llista electoral vol anar més enllà, aquesta és la llista de la gent, on tots hi estem convidats a participar. Hi ha qui diu que per què cal fer-ho? I jo dic: per què no! És un gest que va més enllà del simbolisme, és sentir-se partícip d’un moment històric, és implicar-se en el que ha de ser la clau de volta de la situació on estem atrapats. Aquestes eleccions ens donaran les eines per construir un nou país, on podrem gestionar els nostres recursos i decidir per nosaltres mateixos què fem i com ho fem, i tots els que formem part d’aquesta llista podrem dir que ho hem fet possible.

Com deia el Raül Romeva “És una llista que farà que al Parlament no hi entrin només diputats, sinó una onada d’il·lusió i compromís, amb milers i milers de candidats que volem el mateix. Només junts aconseguirem la gran força democràtica necessària per asseure’ns a negociar amb Espanya i Europa” Perquè en aquestes eleccions Europa i el món ens estaran mirant, de fet ja fa dies que ens miren. I veuen que mentre el govern d’Espanya no para d’enviar-nos amenaces, nosaltres els responem amb mobilitzacions massives on el denominador comú és la il·lusió, el somriure i l’esperança. Només cal recordar les mobilitzacions del 11 de setembre i la consulta del 9N.

Per tant us convido a fer el pas i anar a la web de www.juntspelsi.cat i fer-vos candidats pel SÍ. Quan es va plantejar la campanya es volien fer 13.500 candidats, 100 per cada escó. Com que som un país compromès, en només 24h es va arribar a la xifra. A dia d’avui ja som més de 33.000, i de Valls n’hi ha 143. Quants més s’implicaran 50.000, 135.000? I a Valls? Apuntem-nos massivament i impliquem-nos fins el moll de l’os en aquestes eleccions decisives pel nostre futur. Perquè d’aquí uns anys puguem seure amb el nostre fill o net a la falda i explicar-li que quan Catalunya va ser independent jo hi vaig ser i vaig fer tot el que vaig poder per aconseguir-ho.

Deixa el teu comentari

Si us plau, introduïu el símbols de la imatge: